Huurrecht

Op zoek naar een advocaat huurrecht in Nijmegen?

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die uw bedrijf kan beschermen en uw huurrechtelijke zorgen kan wegnemen? Een advocaat huurrecht in de regio Nijmegen? Maak kennis met onze toegewijde huurrechtadvocaat, de partner die uw onderneming verdient! Advocaat Dennis van Alst helpt al ruim zeventien jaar ondernemers en particulieren met huur- en verhuur gerelateerde problemen en geschillen. Hij is daarmee een waardevolle adviseur en sparringpartner voor ondernemers, maar ook voor particulieren.

Uw huurrecht specialist

De combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid bij de cliënt maakt Dennis van Alst de ideale adviseur voor ondernemers met vraagstukken op het gebied van huurrecht. Dennis behartigt de belangen van zowel huurders als verhuurders.

De juiste match

✓ To the point dienstverlening
✓ Laagdrempelig contact
✓ Ruim 17 jaar relevante ervaring
✓ Concurrerende tarieven

Voor iedere situatie

  • huurprijsaanpassing bij winkelruimte
  • indeplaatsstelling
  • huurkorting wegens gebreken of onvoorziene omstandigheden
  • onderhuur
  • opzegging
  • ontbinding
  • etcetera

Onze advocaat huurrecht Nijmegen begrijpt de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben bij het aangaan van huurovereenkomsten. Of u nu een start-up, een gevestigd bedrijf of een franchiseonderneming bent, wij zijn hier om u te helpen! Met onze diepgaande expertise in huurrecht zorgen we ervoor dat u het spel wint en uw zakelijke belangen beschermt.

Wij bieden u een professionele vertegenwoordiging die de complexe wereld van het huurrecht door en door kent. Of het nu gaat om het onderhandelen over gunstige voorwaarden, het beoordelen van contracten of het oplossen van geschillen, wij staan aan uw zijde om uw bedrijf te verdedigen en uw succes te waarborgen.

Wat onze klanten zeggen…

Henry Donkers
8. Juni, 2023.
Vriendelijk, open, rustig, duidelijk, tijd nemend daar waar nodig, goed bereikbaar en altijd open voor vragen,
Frits Van Horssen
19. Mei, 2023.
Prettige benadering, zorgvuldig, meedenkend, heldere uitleg.
Teun Struycken
17. Mei, 2023.
Mr. Dennis van Alst heeft de reputatie opgebouwd van een integer en zeer toegewijd en vakbekwaam advocaat. Dat is doorgedrongen tot zijn leermeester van weleer, tot diens grote voldoening. prof. mr A.V.M. Struycken
Robert Rasenberg
16. Mei, 2023.
De kennismaking met Dennis als zeer prettig ervaren. Luisterend oor, betrouwbaar, behulpzaam en pakt de zaken snel op. Echt een mensen mens die er ook persoonlijk voor je is. Het gaf mij veel rust en kan Dennis van Alst van Dux advocaten zeker aanbevelen.
Brian Che
2. Mei, 2023.
Dennis van Alst van Dux Advocaten is uitermate behulpzaam geweest in het bijstaan in onze zaak met onze verhuurder. Verder heeft hij veel expertise op het gebied van huurrecht. Een topper van een advocaat.
Liesbeth Van Ballegooij
24. April, 2023.
In mr. Moorman van Kappen vond ik een deskundig en betrokken advocaat, die zich niet liet imponeren door machtsspelletjes. Hij heeft mij 10 jaar bijgestaan in een nare zaak en heeft ondanks enorme tegenstand voor mijn recht gevochten en de zaak positief met mij afgesloten. Integer, oprecht, doortastend en voor de duvel niet bang!
Angelo van Gent
14. Maart, 2023.
Van begin tot eind goed begeleid in de zaak, Mijn dank hiervoor
Wim Bakker
7. Maart, 2023.
Je hoopt hem nooit nodig te hebben. Maar mocht het toch moeten wil je een topadvocaat die kundig, met je begaan is en naast dat hij als raadsman je zaken behartigt, er ook persoonlijk voor je is. Dan ben je bij Van Alst in goede handen. Topper!
Amir Gamil
28. Februari, 2023.
Zeer fijne ervaring met altijd korte lijnen en transparantie. Ben zeer tevreden.
Nick Louwers
29. November, 2022.
Samenwerking met Dennis als erg prettig ervaren. We hadden een concrete case waar al wat voorwerk voor was gedaan. Dennis heeft de focus gelegd op de uitdagende onderdelen waar nog onzekerheid in zat. Op deze manier hebben we binnen afzienbare tijd en budget naar een aantal solide overeenkomsten toegewerkt. Ik kan DUX advocaten ten zeerste aanbevelen!

Recente berichten

De Wet goed verhuurderschap treedt in werking!

Op 1 juli 2023 treedt de wet Goed verhuurderschap in werking. De wet voorziet in een basisnorm voor goed verhuurderschap ...

Verhuurder, meld huurachterstand bij gemeente!

Er is veel over te lezen de laatste tijd: een verhuurder van woonruimte moet een huurachterstand melden bij de gemeente ...